QRC BV
Telefoonnummer (088) 070 06 00 LocatiesContactSupport
Home > Detachering > Nieuws

Nieuws

Zomermaanden

De zomermaanden -en daarmee de vakanties- staan weer voor de deur waardoor uw organisatie te maken kan krijgen met een aangepaste bezetting op de ICT-afdeling. Nou hoeft dit niet direct een probleem te zijn, maar wat als er toch onverhoopt iemand uit uw IT-team wegvalt tijdens de vakantieperiode? Uw systemen, servicedesk en technische ondersteuning moeten ook dan beheerd blijven. ITON PD biedt u de oplossing door snel, passend en voor een scherpe prijs in uw behoefte aan tijdelijke capaciteit te voorzien. Heeft u direct behoefte aan een ICT-specialist of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie/afdeling kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Continuïteit tijdens de vakantieperiode

Heeft u uw zomervakantie al gepland? En al nagedacht over hoe u uw organisatie achter laat tijdens uw vakantie? Op het moment dat u en uw medewerkers genieten van een welverdiende vakantie, blijft de organisatie vanzelfsprekend doordraaien. Ook op IT gebied moeten de dagelijkse werkzaamheden en eventuele issues adequaat worden opgepakt.

Lees verder

ITON Professionals & Detachering groeit verder! - April 2014

Per 1 mei start onze nieuwe collega Arash Lajmir. Arash is een zeer ervaren IT specialist, met meer dan 10 jaar ervaring als packager. Hij heeft ervaring opgedaan bij een breed scala aan opdrachtgevers en heeft gewerkt aan grote projecten. Arash is gespecialiseerd in App-V, MSI en SCCM.

Wij wensen Arash erg veel succes, plezier en uitdaging toe in hun nieuwe functie bij ITON Professionals & Detachering.

Wilt u meer informatie ontvangen over de inzet van Arash? Neem contact op met onze recruiter Marin Leusink: 06 – 418 370 13 of mail naar m.leusink@iton.nl

ITON Professionals & Detachering groeit!! - November 2013

Vanwege de toenemende vraag in flexibel personeel heeft ITON Professionals & Detachering besloten uit te breiden. Wij verwelkomen als meest recente aanwinsten voor het team Kawi en Nazim. Kawi zal starten op 1 november, Nazim een maand later op 1 december. Samen zullen zij zich met name gaan richten op packaging werkzaamheden bij onze relaties.

Graag stellen zij zichzelf kort voor: Lees verder

Continuïteit tijdens de vakantieperiode - mei 2013

Denk je aan de zomer dan denk je aan vakantie. Heeft u uw vakantie al gepland? Misschien nog wel belangrijker, hoe laat u uw organisatie achter tijdens uw vakantie? Heeft u de vakantieplanning al rond en kan uw organisatie zonder uw belangrijkste IT medewerkers?

Lees hier het hele artikel.

Kandidaten aan het woord - februari 2013

Om inzicht te geven in de bijdrage die ITON Professionals kan leveren aan haar relaties, laten we hier graag twee van onze kandidaten aan het woord:

Ismail Alan, senior servicedesk medewerker bij Estro Services in Hengelo.
Vinchenzo Renfurm, Systeembeheerder bij de Gemeente Arnhem.

Innoveer met behoud van flexibiliteit - januari 2013

Ondanks de krappe economische tijden blijft de behoefte en zelfs noodzaak om verder te innoveren groeien. Organisaties hebben behoefte aan efficiënte processen en optimalisatie van bestaande ICT-systemen met als doel de bedrijfsvoering tegen lagere kosten, doeltreffender vorm te geven. Deze groei manifesteert zich vooral binnen middelgrote organisaties met een personeelsomvang variërend tussen de 200 en 500 medewerkers.

Lees hier het hele artikel.

Delen op

Partners

Contact

(088) 070 06 00
info@iton.nl

Volg ons op

QRC BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.